Pals rep el reconeixement de poble accessible

30/03/2023

El nucli històric està adaptat perquè el visiti tothom.

El Consell Comarcal del Baix Empordà renova un any més el distintiu de Pals com a municipi accessible en un acte d’entrega de diplomes celebrat el 28 de març. Els carrers del centre del poble estan adaptats perquè puguin ser recorreguts per persones discapacitat o mobilitat reduïda. 

El reconeixement és part del Pla d’Accessibilitat Turística a la comarca que impulsa el Consell Comarcal del Baix Empordà. Es tracta d’una iniciativa que posa en valor la zona com a destinació de turisme accessible. Les propostes que recull el document, ubicades en diferents parts del territori, han estat revisades i valorades per una empresa especialitzada en accessibilitat turística i responen a la voluntat d’empreses i entitats, tant públiques com privades, d’oferir el màxim de serveis possibles adaptats a tota la ciutadania. 

Hi ha 32 ubicacions en tota la comarca. Una d’elles és l’itinerari del centre històric de Pals, que ofereix un recorregut per un dels recintes gòtics més ben conservats de l’Empordà adaptat a les necessitats de les persones amb discapacitat visual, en cadira de rodes, amb mobilitat reduïda i, en general, a les famílies amb criatures. Altres punts marcats en el mapa també disposen d’adaptacions per persones amb discapacitats auditives. 

Per a més informació, es pot visitar el web www.visitemporada.com o l’Oficina de Turisme de Pals, situada al carrer de l’Hospital, número 2. 

  • Pals poble accessible
  • Pals poble accessible