Pals ret homenatge a la gent gran

16/06/2022

El passat 15 de juny el municipi es va adherir al Dia Mundial de la Presa de Consciència de l'Abús i Maltractament a les persones grans

El maltractament cap a la gent gran és una xacra que, malauradament, està present en el nostre dia a dia. Es tracta d'una problemàtica social que atempta contra els drets humans de milions de persones. És per això que des de l'Ajuntament de Pals considerem de vital importància posar el nostre granet de sorra i sensibilitzar a la població. 

El passat 15 de juny, en commemoració del Dia Mundial de la Presa de Consciència de l'Abús i Maltractament a les persones grans, es van portar a terme tres caminades diferents a Torroella de Montgríla Tallada d'Empordà i Pals. Totes elles van acabar a l'Ajuntament on es va rebre als participants amb molta il·lusió. 
 
Aquest, però, no és l'únic esdeveniment que portem a terme des de l'Ajuntament de Pals per donar suport i garantir la inclusió de les persones grans a la nostra societat. Cada dia es porten a terme diferents activitats com tallers de memòria, gimnàstica, teatre i català, entre altres que permeten mantenir un estil de vida actiu i saludable. A més a més, Pals col·labora activament amb Càritas a través del projecte "Ser Gran en Dignitat", pretén estar al costat de persones majors de 60 anys que viuen al nostre poble i se senten soles. 
 

Treballem diàriament per donar suport a la gent gran de la vila i evitar el seu aïllament. Malgrat això, des de l'Ajuntament estem oberts a escoltar propostes i necessitats que puguin prevenir i sensibilitzar el maltractament cap a les persones grans. Junts arribarem més lluny! 

  • Participants de la caminada per la gent gran