Pals s’engalana per rebre el Nadal

22/12/2020

Veïns i veïnes de Pals decoraren els aparadors, façanes i balcons amb temàtica nadalenca per tal d’engalanar els carres i animar els comerços per incentivar les compres dins el municipi, a més d’ajudar a vestir els carrers en un any complicat.

Així l’Ajuntament de la Pals a través d’una nova iniciativa ha volgut reforçar l’esperit nadalenc d’aquest any atípic, animant la participació de tots els veïns i veïnes a decorar els espais exteriors i visibles de les seves cases i aparadors per engalanar el nostre poble. Llums, arbres, etc.,- ornamentació nadalenca per fer una mica més Nadal i enfortir el sentiment de comunitat.

Ara, totes les persones que han participat enviant les seves decoracions entraran en un sorteig el proper dia 12 de gener. Tots els participants obtindran un número de participació segons ordre d’inscripció i el sorteig tindrà lloc a través d’una aplicació externa.

Els guanyadors es publicaran a la web municipal www.pals.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament. Es notificarà als guanyadors per telèfon i s’establirà el lloc i la data per a l’entrega del premi.