Pals també tindrà un servei de canguratge gratuït

25/08/2023

Dona’t temps és una iniciativa que permet la conciliació laboral, social i familiar.

La xarxa de servei de canguratge comarcal arriba a Pals. El programa Dona’t Temps, pensat com a servei de canguratge públic puntual i de caràcter universal i gratuït, començarà en el municipi a partir del 4 de setembre. Les famílies que ho requereixin podran deixar els infants a l’Aula de Formació, els dilluns i dimecres, de 16:30 a 19 hores.

L’objectiu de l’espai és oferir de franc i per a totes les famílies residents a Pals la conciliació de la vida personal, laboral, formativa, social i de salut. Els infants rebran atenció bàsica i educació en el lleure a través d’activitats lúdiques fonamentades en els valors dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Les famílies han d’inscriure l’infant a www.donattemps.cat i, posteriorment, de manera directa podran fer la petició del servei. S’ha de reservar plaça, com a molt, 24 hores abans.

El servei està disponible a més d’una trentena de municipis del Baix Empordà, com Begur, Calonge, Palamós, Torroella de Montgrí o Verges, entre altres. A Pals també inclou, si es requereix, la recollida dels infants a l’escola municipal.

  • donar temps