Pals, un exemple a la comarca en matèria d'administració electrònica

27/09/2019

El consistori palsenc és un model i referent per a molts altres ajuntaments de la comarca en matèria de gestió d’expedients digitals, tràmits electrònics i seu electrònica, entre altres. 

El passat 24 de setembre va tenir lloc a l’Ajuntament de Pals una formació al personal municipal sobre la plataforma Gestiona, una eina d’administració electrònica que té per objectiu seguir consolidant l’excel·lència del consistori palsenc quant a administració electrònica. Durant la jornada, el formador va felicitar de forma expressa l’Ajuntament de Pals per la implementació exemplar assolida en termes de gestió electrònica i digitalització de processos administratius. De fet, l’instructor va explicar al personal municipal que l’Ajuntament palsenc és un referent i un model per a altres consistoris pel que fa al desplegament de l’administració electrònica, molt especialment en matèria de gestió d’expedients i realització de tràmits en línia.

Cal recordar, en aquest sentit, que l’Ajuntament de Pals va ser un dels primers municipis de la comarca a implantar l’administració electrònica i que des de llavors ha esdevingut un referent en aquest camp per a molt altres pobles. Xevi Coll, regidor de Noves Tecnologies, es mostra “satisfet per la feina feta en matèria d’administració electrònica” i dona les gràcies a tot el personal de l’Ajuntament “per la professionalitat i interès” amb què han treballat al llarg dels darrers anys per tal de fer realitat la digitalització de tràmits i expedients de forma “àgil i efectiva”. Coll destaca, així mateix, el compromís de l’Ajuntament en “seguir avançant cap a una administració cada cop més propera, transparent i accessible”.  

 

  • Administració digital