Projecte de senyalització turística del municipi de Pals

20/10/2023

Us comuniquem ja s’ha obert la primera fase del termini de presentació de sol·licituds per a la  col·locació de rètols, d’acord amb el nou projecte de  senyalització direccional turística del municipi.

L’esmentat projecte, va adreçat a les empreses d’allotjament que inclou també les agències de lloguer turístic, empreses de l’àmbit sanitari i empreses de turisme actiu/esportiu.

L’import de la taxa és de 204,50 € per rètol.

Pel que fa col·lectiu de restaurants i comerços que per normativa no poden senyalitzar-se a les carreteres, tindran visibilitat a través dels tòtems informatius que es col·locaran en diferents punts estratègics del municipi.

El termini de presentació de sol·licituds d’aquesta primera fase finalitza el proper dia 31 d’octubre de 2023.

Per a qualsevol dubte o informació complementària que us calgui sobre aquesta qüestió, podeu trucar al telèfon 972 636161 de l’Ajuntament de Pals i/o enviar un correu a rosa@pals.cat.

Pots descarregar-te el projecte des de l'apartat de transparència de la seu electrònica de l'Ajuntament de Pals o directament des del següent enllaç:

Per realitzar el tràmit de sol·licitud cal que seguiu el següent enllaç i entreu a la seu electrònica de l'Ajuntament de Pals mitjançant el vostre certificat digital. A continuació caldrà escollir el tràmit destacat Projecte de senyalització direccional turística