Protecció Civil busca persones voluntàries

01/03/2023

Les tasques que complirien estan dirigides a protegir les persones, els béns i el medi ambient.

L'associació de Protecció Civil a Pals engega una campanya per animar la població a unir-se a l'equip. Busquen persones voluntàries que estiguin interessades en realitzar accions de protecció de la ciutadania, els béns i el medi ambient davant situacions de greu risc col·lectiu, catàstrofes i calamitats públiques. 

El sistema de Protecció Civil, que depèn del Departament d'Interior de la Generalitat, es divideix en diferents serveis i recursos, i actua abans, durant i després de les emergències. Entre les funcions que pot assumir hi ha la previsió de riscos, la prevenció amb vigilàncies, la planificació de respostes davant emergències, la intervenció per minimitzar els impactes i protegir la ciutadania, la informació per fomentar l'autoprotecció i la rehabilitació mitjançant tasques de recuperació de serveis essencials, valoració de danys i atenció a població damnificada.

Per ampliar informació sobre el treball de Protecció Civil a Pals o per unir-se a l'equip, cal trucar al 649 233 885 o al 679 246 865.

  • Protecció Civil a Pals