Protecció Civil de Pals rep l’agraïment de la Creu Roja

16/03/2023

L’entitat va celebrar els seus 150 anys de recorregut a Palafrugell.

La Creu Roja de Palafrugell va celebrar el seu 150è aniversari en un acte al Teatre Municipal, el 14 de març. Durant la cerimònia, el cos de Protecció Civil de Pals va ser reconegut amb un diploma en agraïment a les tasques de prevenció que fa al territori

A l’esdeveniment va assistir part del voluntariat, persones sòcies i laborals, anteriors presidents i presidentes i empreses i entitats que hi col·laboren. La Creu Roja de Palafrugell va retre homenatge a tothom qui ha format part de l’organització al llarg d’un segle i mig d’història. L’entitat es dedica a treballar per les persones a la comarca, protegir-les i assistir-les en situacions de vulnerabilitat com emergències, socors, desastres naturals, crisis econòmiques o conflictes armats. 

L’acte el va obrir la vicepresidenta primera de la Creu Roja a Palafrugell, Sofia Font, i que va comptar amb els parlaments de la presidenta provincial de la Creu Roja a Girona, Carme Campeny; del diputat d’Educació i 1r tinent d’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer; i de l’historiador local Albert Niell, qui va fer una breu ressenya històrica sobra la fundació i actualitat de la institució. 

La Creu Roja a Palafrugell rep el suport de més de 165 persones voluntàries i més de 1.500 persones i empreses sòcies que fan possible la seva tasca humanitària en els àmbits d’intervenció social, salut, atenció a la infància, socors, ocupació i cooperació internacional, entre d’altres.