Reconeixement d'empreses socialment responsables

28/01/2021

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha preparat una iniciativa per a donar visibilitat a aquelles empreses de la comarca que apliquen criteris socialment responsables en la seva gestió.

Per tal de presentar-hi candidatura, totes les empreses que es considerin socialment responsables poden optar-hi omplint aquest formulari de sol·licitud. Hi poden optar aquelles que fomenten la sensibilització (contractació de col·lectius vulnerables), la cooperació (amb serveis socials o d'ocupació), la transparència, la solidaritat amb els entitats que han fet front a la Covid-19 (hospitals, residències, ONG), la innovació (en projectes útils o pel medi ambient) i la corresponsabilització (assumint els costos de l'impacte de la pandèmia per reduir el efectes sobre els treballadors/es).

Les empreses seleccionades per la Comissió Tècnica seran reconegudes com a Empresa Socialment Responsable del Baix Empordà, en un acte públic que tindrà lloc el dimecres 3 de març a la Sala de Plens del Consell Comarcal.

Per a qualsevol dubte o aclariment que us calgui sobre el funcionament d’aquesta iniciativa, podeu contactar amb nosaltres a través del correu info@pals.cat o el telèfon 972.637.380.