Recull el teu cendrer! I entre tots fem una platja lliure de cigarretes!

09/07/2021

L’Ajuntament segueix treballant amb la campanya Platges lliures de cigarretes, la qual té com a objectiu final convertir les platges de Pals en espais lliures de fum. Tenim la sort de poder gaudir d’un sistema dunar amb espècies de fauna i flora únics, i per conservar-lo en el millor estat hem de protegir-lo i vetllar per mantenir les platges netes.

Així doncs, amb el propòsit de continuar conscienciant-nos entre tots i totes de la importància de no llençar les cigarretes a la sorra de les platges, les àrees de Medi Ambient, Turisme i Promoció Econòmica faran entrega, des d’avui divendres 9 de juliol, de cendrers biodegradables a totes les que ho sol·licitin. Els cendrers es poden recollir a qualsevol de les tres Oficines de Turisme i a les torres de vigilància i casetes de socorrisme.

Més enllà d’aquesta iniciativa, cal recordar que tota la platja de Pals compta amb punts de reciclatge a les entrades per facilitar encara més que entre tots i totes sigui el màxim de nets i curosos possible.