Recuperem la postal de Nadal a Pals

24/12/2020
  • Ja es poden veure les habilitats decoratives dels joves de Pals i veure en aquest apartat les creacions artístiques com a Postals de Nadal que han fet (imatges adjuntes).

Si tens entre 3 i 16 anys, participa fent una postal de Nadal sota el lema “El Nadal a Pals” en un full / cartolina blanca A4 en horitzontal.  S’acceptarà qualsevol tipus de tècnica aplicada (llapis, ceres, aquarel·les...). Es podrà recollir la cartolina per fer el dibuix a la Biblioteca a partir del 2 de desembre.

Cada dibuix ha de dur en el seu revers les següents dades: Nom i cognoms, edat, curs, adreça i població de l’autor/a, telèfon i correu electrònic de contacte (pare/mare).

Els dibuixos originals (no s’acceptaran fotocòpies) s’han d’entregar a la Biblioteca de Pals o bé dins d’un sobre a la bústia de retorn de la Biblioteca abans del dia 20 de desembre de 2020.

Totes les postals presentades seran publicades a la web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament fent esment del nom i l’edat de l’autor/a de la postal.

El dia 12 de gener es procedirà a fer un sorteig entre totes les persones que hagin presentat la postal de Nadal. Tots els participants obtindran un número de participació i el sorteig tindrà lloc a través d’una aplicació externa.

Els guanyadors es publicaran a la web municipal www.pals.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament. Es notificarà als guanyadors per telèfon i s’establirà el lloc i la data per a l’entrega del premi.