Remodelació de la zona comercial de la Platja de Pals

18/03/2021

L’ampliació de la vorera permetrà passejar amb més espai i modernitzar la zona.

Aquesta setmana s’inicien les obres de remodelació de la zona comercial de l’Avinguda del Mediterrani de la platja Gran de Pals.

La reforma consisteix en l’ampliació de la vorera del costat de la zona comercial per tal que la zona de vianants sigui més ample i permeti el passejar per les botigues i locals de restauració amb més espai.

Així mateix es modificarà la il·luminació de la zona per fer-la més acollidora i, a petició dels comerciants, l’aparcament en aquest tram passarà a ser de zona vermella  per facilitar d'aquesta manera la rotació de vehicles. Es preveu que la durada de les obres sigui d’un mes i mig aproximadament

També es canviaran de lloc els contenidors de reciclatge ii s’envoltaran de protectors de fusta per delimitar-ne l’espai.

Aquesta millora a la zona comercial pretén dotar la platja de Pals d’una imatge més acurada i s'emmarca dins del pla de millora de platja iniciat per l’Ajuntament de Pals que inclou la remodelació de les rotondes, la neteja i  millora de parcs públics, l’arranjament de voreres i del passeig del Grau.