S'amplia el servei interurbà itinerari 23 amb expedicions parcials de reforç

05/06/2019

El servei estarà disponible del 16 de juny al 15 de setembre i inclourà un total de 15 parades que, durant tot el dia, faran un recorregut per diferents punts de Pals, com càmpings i platges.

Consulteu aquí tota la informació detallada sobre el servei.

Per aquest estiu, l’Ajuntament de Pals i Moventis-Sarfa posen a disposició de veïns, visitants i turistes l’ampliació de l’itinerari 23 del servei regular d’autobús, reforçant el servei amb expedicions parcials que arribaran fins a les platges del municipi, afegint 10 noves parades a les 5 ja existents. El servei estarà disponible del 16 de juny al 15 de setembre. Diàriament, des de les 7.30 h fins a les 13.30 h i de les 16.00 h fins a les 20.30 h, realitzarà el recorregut amb un total de 7 expedicions que uniran els punts més estratègics i transitats del municipi.

El preu del bitllet senzill serà de 1,75€ per trajecte realitzat. A més, hi haurà una tarifa diària per incentivar a les famílies a utilitzar el transport públic: a 4€ per adults i a 2€ per a infants entre 4 i 12 anys. Aquesta tarifa permet viatges il·limitats durant tot un dia. Els menors de 4 anys viatjaran de forma gratuïta.

Segons l’alcalde de Pals, Sergi Brull : ”Degut a la gran afluència de població al nostre municipi durant el període d’estiu, la línia regular establerta s’havia quedat insuficient durant aquest període per cobrir les necessitats del municipi pel que fa a transport públic”. L’alcalde explica que per aquest motiu “es va entrar en converses amb l’empresa Moventis-Sarfa per ampliar els serveis de transport. Pensem que aquest reforç de la línia regular amb expedicions parcials durant l’època d’estiu suposarà una gran millora en matèria de mobilitat, que a més pot contribuir a reduir el volum del trànsit, i també ajudem al medi ambient i augmentem la seguretat viària”.

Les parades i el recorregut d’aquestes expedicions són les següents: Càmping Mas Patoxas, Pals, Can Padrès, Masos de Pals, Supermercat Jodofi, Càmping Cypsela, Càmping Neptuno, Golf Beach, Càmping Interpals, Platja Gran, Torre Mora, Golf de Pals, Pàrquing El Grau, Càmping Playa Brava, Basses d’en Coll, continuant de tornada a Golf Beach, Càmping Neptuno, Càmping Cypsela, Supermecat Jodofi, Masos de Pals, Can Padrès, Pals i Càmping Mas Patoxas.

Des del consistori, es vol agrair la bona entesa amb l’empresa Moventis-Sarfa i  la col·laboració i el suport de les empreses que han fet possible la implementació del servei: el Càmping Playa Brava, Golf de Pals, Mas Patoxas, Càmping Interpals, Supermercats Jodofi, Càmping Neptuno i Hotel La Costa.

Consulteu aquí tota la informació detallada sobre el servei.