S’efectuen millores a la comissaria de la Policia Local

02/06/2022

L’Ajuntament de Pals ha realitzat treballs de millora de les instal·lacions de la Policia Local de Pals. En els darrers anys, les tasques i responsabilitats de la Policia Local han anat en augment i es considerava necessari fer tot un seguit de millores a la comissaria per tal que el cos d’agents pugui assumir totes les seves funcions amb les millors condicions i amb la major eficiència possible.

Les actuacions han consistit principalment en una nova distribució dels espais interiors, així com la renovació del mobiliari; la millora de l’espai reservat per a magatzem; l’adquisició d’un nou armer per la custòdia de les armes individuals; l’actualització dels sistemes informàtics de la comissaria i del sistema de vigilància amb càmeres d’espais municipals; i altres millores a l’estructura de l’edifici.

Des de l’Ajuntament de Pals seguim apostant perquè els agents de la Policia Local, com a treballadors públics, gaudeixin de les millors condicions per dur a terme les tasques de seguretat ciutadana.