S’inicia el canvi de plaques de carrer i números de policia després de l’actualització del nomenclator municipal

20/10/2023

Després de l’aprovació definitiva de l’actualització del nomenclàtor municipal i el posterior encàrrec del projecte bàsic i executiu, s’ha licitat i recentment adjudicat el contracte de subministrament de les plaques de carrer i dels números de policia en els habitatges de determinats sectors del municipi de Pals (fase I).

El subministrament inclou el transport i la instal·lació dels diferents sistemes, amb la mà d’obra, els vehicles, la maquinària, els mitjans auxiliars, així com la retirada de les plaques i números de policia obsolets amb el tractament posterior i trasllat dels residus resultants. Es col·locaran plaques de nomenclatura de carrers en els encreuaments i números de policia en els habitatges, seguint les condicions de la memòria descriptiva i constructiva.

En aquesta primera frase s’actua a la zona de la Platja de Pals, Rodors, Mas Tomasí i en una part dels Masos. L’Ajuntament de Pals ja està treballant en la segona fase del projecte que actuarà a la resta de zones no contemplades en aquesta primera fase.