S’obre la segona convocatòria al reconeixement d’empreses socialment sostenibles

23/09/2022

El Consell Comarcal del Baix Empordà posa en valor i visualitza pràctiques empresarials de responsabilitat social que es porten a terme a la comarca. Des del Consell Comarcal del Baix Empordà es vol posar en valor aquelles empreses que han destacat per la seva capacitat d’adaptació i innovació davant de les dificultats del mercat de treball actual postpandèmia i davant de la guerra d’Ucraïna, que ha generat un context socioeconòmic complex. Per això presenta la segona convocatòria al reconeixement d’empreses socialment sostenibles. 

Les empreses que vulguin ser candidates a aquest reconeixement han de fer la seva sol·licitud explicant en la casella “Motiu” el detall de les activitats per les quals consideren que han de ser reconegudes (p. Ex: han contractat treballadors d’un col·lectiu vulnerable, han flexibilitzat horaris per facilitar la conciliació, etc.). Aquesta explicació, però, ha d’anar acompanyada d’evidències com fotografies, material documental, etc. que cada empresa consideri oportunes. 

Les empreses seleccionades per la Comissió Tècnica seran reconegudes com a Empresa Socialment Responsable del Baix Empordà, en un acte públic que tindrà lloc el dijous 10 de novembre.