Setmana del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

29/04/2024

Del 17 al 26 de maig arriba la Setmana del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

Aquest any, se celebra un doble motiu: coincidim amb el Dia Europeu dels Parcs i commemoraren els 40 anys de protecció del fons marí de les Illes Medes. Aquesta ocasió especial ens brinda una proposta més àmplia i variada que mai per conèixer millor aquest paradís natural de l'Empordà, on la terra i el mar es donen la mà.

Aquesta és festa per a tothom, especialment per als residents dels municipis del Parc. Gràcies al suport del voluntariat ambiental, les institucions locals i les empreses adherides a la Carta Europea de Turisme Sostenible, estem avançant cap a una major sostenibilitat i millora de la conservació dels nostres valors naturals.

Durant la Setmana del Parc Natural, trobareu activitats per a totes les edats i interessos, amb especial èmfasi a commemorar els 40 anys de protecció de les Illes Medes, però sense oblidar-nos del ric patrimoni natural, cultural, històric i etnològic que ens envolta. Disposem d'un entorn privilegiat, i aquesta setmana volem que el conegueu encara millor.

De fet, el dia 23 de maig, Ca la Pruna de Pals acollirà el 12è Fòrum Permanent. Un punt que té per objectiu aconseguir un turisme compatible amb la conservació dels recursos naturals i culturals. L’entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia.