Suspesa la Quina solidària de Pals

23/10/2020

 

L’ Associació Obrim el Centre Cívic de Pals ens fa arribar el següent comunicat referent a la celebració de la Quina d’enguany:

Degut a les darreres normatives adoptades per tal de frenar la propagació de la Covid-19, i, tal i com està passant amb tots els esdeveniments que impliquen la reunió de més de 6 persones, lamentem haver de comunicar-vos que ENS VEIEM EN L’OBLIGACIÓ DE SUSPENDRE la nostra popular Quina Solidària a favor de La Marató de TV3.

Hem esperat el màxim de temps possible en fer aquest comunicat perquè sempre hem mantingut l’esperança de poder-la fer. L’evolució de la pandèmia, però, no ens dona treva. La realitat s’imposa, el virus avança i quan més ens agradaria poder col·laborar (aquest any els beneficis de  La Marató es destinaran a la investigació del coronavirus) menys podem fer-ho. És per això que volem animar a tothom qui comptava col·laborar amb la nostra Quina, ja fos fent aportacions econòmiques, dotant-nos amb obsequis per confeccionar els premis, o simplement venint a jugar, que NO DUBTI EN COL·LABORAR AMB LA MARATÓ.

No volem deixar passar tampoc l’ocasió, per demanar que FEM COSTAT AL COMERÇ LOCAL I DE PROXIMITAT, que tan malament ho està passant. Hem de recordar que gràcies al teixit empresarial palsenc i comarcal, la nostra Quina s’ha consolidat, creixent any rere any en participació i recaptació, fent d’aquesta iniciativa una de les activitats que més diners recapta per a La Marató de TV3 i de Pals un dels pobles més solidaris del país.

Us demanem també que us cuideu molt, ja que l’any que ve tornarem a fer novament la Quina Solidària i us hi volem veure a tots i totes.

Que tingueu molta i molta salut!