Tardor a Pals amb gust de vi i arròs!

29/09/2022

Amb l’objectiu de seguir promocionant de manera conjunta el nostre municipi durant la tardor, hem posat en marxa la campanya Tardor a Pals amb gust de vi i arròs.

L’objectiu és difondre a través d’aquesta campanya tota l’oferta de productors, allotjaments, restaurants, comerços, turisme actiu... disponible fora de temporada a Pals.

La campanya forma part del conjunt d’accions impulsades per l’Ajuntament per contribuir a la recuperació de diferents àmbits del sector econòmic local per superar la crisi. El sector econòmic, especialment castigat per la crisi sanitària de la COVID-19, ha fet un gran sacrifici tancant els establiments en benefici de la salut de la ciutadania i ara és el moment de tornar-los.

Dins la campanya, reserveu la data del 15 d’octubre, que es portarà a a terme la programació de la XXIV Sega tradicional de l’arròs de Pals, al mas Carles de PalsL’horari de la jornada será la següent:

11 h - Taller de Cistelleria

13.30 h - Arrossada popular

Preu 6 euros

17 h - Observació d’Ocells a l’Estany

Vine gratuïtament amb els xiulets de Pals (anada 10.15 i tornada 13.15 h)

Per a qualsevol dubte o aclariment que us calgui sobre aquesta qüestió, podeu contactar amb l’Oficina de Turisme trucant al tel. 972 637380 o enviant un correu electrònic a info@pals.cat.

 

A més, consulteu tots els establiments col·laboradors de la campanya "Tardor a Pals amb gust de vi i arròs"

Les propostes que ofereix "Tardor a Pals amb gust a vi i arròs" van encara més enllà, i és que a part de les activitats que s'ofereixen des de l'Ajuntament també hi ha un seguit d'establiments col·laboradors que ens ofereixen les seves propostes.

Des de la casa de pagès Can Pere Ni proposen allotjament i dret de cuina per dues persones durant dues nits per un preu de 150 € sense incloure la taxa turística. A més, avisen que si fa bon temps també s'oferirà servei de piscina amb terrassa exterior. Es pot consultar tota la informació sobre aquesta proposta al telèfon 972 636 116 o al portal web www.canpereni.com.

L'Hotel Resort La Costa Nit ofereix una nit d’allotjament amb esmorzar en habitació doble, i dinar amb dos menús al restaurant Golf de Pals. Aquesta activitat té un preu aproximat que ronda els 250 €. Els interessats es poden informar al 972 667 740 o al portal web www.resortlacosta.com.

Acabem aquest seguit de propostes amb el Restaurant Es Portal, que ofereix el Menú de l'arròs Tardor – Hivern. Aquest menú està format per una amanida de tardor amb bacallà, amb altres entrants com ara un saltejat de bolets de temporada i una panxeta de mar amb ventresca de tonyina. El plat principal consta d'un arròs a la cassola amb ingredients de la terra, i un caramel amb xocolata per acabar. Tot això per un preu de 52 € per comensal. Al portal web www.esportalhotel.com i al telèfon 972 636 596 trobareu tota la informació.

Consulta tota l'oferta AQUÍ

  • Cartell sega 2022