Tardor a Pals amb gust de vi i arròs

24/09/2021

Amb l’objectiu de seguir promocionant de manera conjunta el nostre municipi durant la tardor, hem posat en marxa la campanya Tardor a Pals amb gust de vi i arròs.

L’objectiu és difondre a través d’aquesta campanya tota l’oferta de productors, allotjaments, restaurants, comerços, turisme actiu... disponible fora de temporada a Pals.

La campanya forma part del conjunt d’accions impulsades per l’Ajuntament per contribuir a la recuperació de diferents àmbits del sector econòmic local per a superar la crisi. El sector econòmic, especialment castigat per la crisi sanitària de la COVID-19, ha fet un gran sacrifici tancant els establiments en benefici de la salut de la ciutadania i ara és el moment de tornar-los.

Dins la campanya, reserveu la data del 16 d’octubre, que es portarà a a terme la programació de la XXIII Sega tradicional de l’arròs de Pals, al mas Carles de Pals.

 Per a qualsevol dubte o aclariment que us calgui sobre aquesta qüestió, podeu contactar amb l’Oficina de Turisme trucant al tel. 972 637380 o enviant un correu electrònic a info@pals.cat.