Terror i diversió per Tots Sants!

29/10/2019

L’Ajuntament ha programat “Nits de Por a Pals”, un conjunt de propostes culturals i lúdiques, per als dies 31 d’octubre, i 1 i 2 de novembre. Totes les activitats estan basades en les festivitats de Tots Sants i Sants Difunts.  

Durant aquests dies tindrà lloc la celebració de la Castanyada; una projecció de cinema de terror; dues rutes temàtiques organitzades per l’Associació el Bruel dels Timbalers i la visita guiada de les pors ancestrals.

La tradició, el bon ambient i la diversió s’ajuntaran en el pont de Tots Sants, que tindrà lloc a finals d’aquesta setmana. L’Ajuntament ha preparat un seguit de propostes culturals i lúdiques temàtiques, sota el nom de “Nits de Por a Pals”. Les activitats programades estan pensades perquè els més joves s’ho passin d’allò més bé i comparteixin moments terroríficament hilarants.

El dijous 31 d’octubre tindrà lloc la Castanyada Popular, una jornada amenitzada per “Els Xancleta”. Serà al Pati de Ca la Pruna, a les 17 h. Més tard, al vespre, de 20 a 23 h, el recinte gòtic de la vila serà l’escenari d’una Ruta guiada de la por (amb sortida des de la Plaça Major). A les 23 h, la nit de terror continuarà amb la projecció de La visita (2015) a Ca la Pruna. El film de terror està recomanat per majors de 16 anys. Podeu veure aquí el tràiler de la pel·lícula.

El divendres 1 de novembre es repetirà la Ruta guiada de la por (també de 20 a 23 h des de la Plaça Major). Us informem que aquesta activitat no està recomanada a menors de 8 anys, i que els més joves de 13 hauran d’anar acompanyats d’un adult. Dissabte 2 de novembre tindrà lloc la visita guiada: “Pors Ancestrals: Malalties, esperits, bruixes, forques, creus i Tots Sants”, una experiència única que combina història i entreteniment, i que arrencarà a les 18 h de Ca la Pruna. Per participar a la visita guiada, els interessats s’hauran d’inscriure, ja que les places són limitades. Podreu fer-ho a l’Oficina de Turisme del municipi, o trucant al 972 637380.