“The Plastic Battle” organitza una nova recollida de brossa a les platges de Pals

18/07/2019

L’any 2018, en la primera edició d’aquesta iniciativa, es van recollir un total de 85 kg. de brossa a la Platja de Pals.

L’Ajuntament de Pals fa una crida als veïns i veïnes a sumar-se aquest 2019 a la segona edició del projecte “The Plastic Battle”; una iniciativa ciutadana sense ànim de lucre impulsada per Paula Sanz i Ariadna Rousaud, dues veïnes del municipi, que té com a objectiu conscienciar la població sobre el perill del consum de plàstic d’un sol ús a la platja i promoure’n la seva erradicació.

Després de l’èxit de participació assolit l’any 2018, quan el centenar de persones voluntàries que van prendre part d’aquesta acció van recollir un total de 85 kg de brossa a la Platja de Pals (9 kg de plàstic PET i llaunes, 28 kg d’ampolles de vidre i 48 kg de residus de tota mena), aquest mes d’agost The Plastic Battle organitza una nova recollida de brossa i plàstics a les platges de la vila.

L’acció tindrà lloc diumenge 11 d’agost a les 18 h, i el punt de trobada serà la platja del Grau. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça theplasticbattle@gmail.com o consultar el perfil de “The Plastic Battle” a Facebook.