Torna la campanya gastronòmica Pals i la Cuina d'Arròs

21/04/2022

A Pals, parlar d’arròs és parlar de vida, història, tradició...
Un any més posem en valor un dels productes estrella del municipi per la seva qualitat i sabor: l'Arròs de Pals.

Del 21 d'abril al 29 de maig de 2022,  encetem la 29a edició de la campanya Pals i la Cuina de l’Arròs amb l’objectiu d’oferir a tothom l'oportunitat de gaudir de diferents propostes culinàries on l'Arròs de Pals té un paper fonamental. L'arròs és, de fet, un referent gastronòmic per la seva singular qualitat i textura.

Conscients del seu extraordinari valor i trets diferencials, des de l'Ajuntament es gestiona la marca registrada Arròs de Pals amb la finalitat de protegir-la i garantir-ne el seu ús  correcte per part de productors i restauradors.

Enguany, en el marc de les accions programades, es presentarà una campanya audiovisual que explicarà en profunditat el context i les característiques d’aquest producte. Posteriorment, s'obrirà un procés en el qual comerços i restaurants que acreditin que ofereixen Arròs de Pals puguin utilitzar oficialment i amb garanties la marca i formar part dels Amics de l'Arròs de Pals.

Com és habitual, durant la campanya gastronòmica podreu gaudir d'uns exquisits menús preparats per a l’ocasió d’acord amb l’estil i criteri de cadascun dels restaurants participants.  Oferim també un recull d'activitats complementàries (visites guiades amb el Xiulet de Pals, visita i tast al celler local Mas Geli, sortides en Segway, activitats al Parc d’Aventura, Torneig de Golf de la Cuina de l’Arròs, ...) per gaudir-ne en família.

Cal  que estigueu també molt pendents del nostre compte d'Instagram @visitpals perquè durant el període de la campanya se sortejaran àpats, estades, lots de productes ... que us permetran poder conèixer de ben a prop oferta de comerços, allotjaments, serveis i activitats de turisme actiu que ofereix el nostre poble.

Esperem que els continguts de la 29a edició gastronòmica Pals i la Cuina d'Arròs,  sigui prou engrescadora  i atractiva tant pels veïns del nostre poble com pels turistes que ens visiten any rere any.

Pals i la Cuina de l’Arròs, vine, tasta sorprèn-te... Us hi esperem!

Informació addicional

  • arròs