Tot preparat pel casal d’estiu d’Anima’ns a Pals

15/08/2022

El Casal d’Estiu “Anima’ns” de Pals ja ha obert inscripcions per a infants i joves de 3 a 16 anys. Teniu temps fins al 10 de juny per les places de juliol. El casal començarà el 23 de juny i s’allargarà fins al 2 de setembre.

El casal és una activitat que gestiona l’empresa Anima’ns Grup amb l’organització de l’Ajuntament de Pals i que es realitzarà al CEIP Quermany (casalet de 3 a 8 anys), al Pavelló Esportiu (casal de 9 a 12 anys) i a l’Aula de Formació (casal jove de 13 a 16 anys).

Al casal s’hi faran activitats de tota mena; jocs, manualitats, tallers, piscina, curses d’orientació karaoke, gimcanes, sortides a la platja, a parcs d’aventures, excursions amb bicicleta, cinema, sortides amb kayak, una escape room i inclús passar alguna nit al casal.

L’eix temàtic d’enguany segueix la línia del de l’any passat (la sostenibilitat) i és “Un món pel futur”, on un follet del bosc enviarà reptes amb diferents objectius per conscienciar i sensibilitzar davant dels problemes mediambientals, alhora que fomenti l’interès per la cura i millora de l’entorn

Les inscripcions es poden fer online fins el 10 de juny en el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhcY0lJbxhGkqMXODCKl9_LjDaDHnUgvfPfRv6VBV8q6BmmA/viewform

El divendres 3 de juny tindrà lloc la reunió explicativa a les 19 h a l'Auditori de Ca la Pruna, després de 20 a 21 h es podran fer inscripcions presencials allà mateix. 

Tota la informació i formulari d’inscripció en aquest enllaç https://estiu.animans.cat/infancia-0-12-anys/pals/