Tret de sortida al projecte "Baix Empordà, Dona i Terra"

19/05/2022

El pròxim 24 de maig s'iniciarà el cicle amb la jornada telemàtica "Oportunitats del sector agroalimentari per a les dones del Baix Empordà"

Empoderar a les dones del sector agroalimentari, millorar la seva ocupabilitat i facilitar la seva emprenedoria. Aquests són els principals objectius del projecte Empordà, Dona i Terra que s'emmarca dins dels Projectes Singulars de Desenvolupament Econòmic elaborat per la Diputació de Girona. La iniciativa potenciada per la Xarxa Tràmec (Xarxa agroalimentària del Baix Empordà) vol plantar-li cara a les desigualtats del sector i donar valor a la feina de les dones del territori. Es tracta d'un projecte transversal, ja que toca àrees com l'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal; Xarxa Tràmec, Espai empresa-Emprenedoria i Ocupació.

La jornada telemàtica "Oportunitats del sector agroalimentari per a les dones del Baix Empordà" és el punt d'inici del projecte. Aquesta tindrà lloc el pròxim 24 de maig a les 10 h i abordarà temes clau per l'empoderament femení com la visió formativa, ramadera, empresarial i industrial. També assistirà el Conseller Promoció Econòmica Consell Comarcal del Baix Empordà, Xavier Dilmé i Tècniques Promoció econòmica Consell Comarcal del Baix Empordà, Mireia Ruiz i Tània Ors.

Per assistir a la jornada, cal omplir el següent formulari i s'enviarà automàticament la convocatòria. Per aquelles persones que no poden o no saben connectar-se a la xerrada, estem en procés d'habilitar tres espais diferents (Clubs de la Feina de Platja d'Aro, Torroella i la sala d'actes de La Bisbal on es portarà a terme la reunió) per tal que cap dona es quedi enrere.

A través d'aquest projecte volem capacitar i empoderar dones, preferentment en situació d'atur, per tal de millorar la seva ocupabilitat, reconèixer, visibilitzar i oferir suport a la consolidació empresarial d'aquelles dones emprenedores del Baix Empordà i mantenir una comunicació estreta amb empreses consolidades del sector.

Us convidem a tots a assistir!

On: telemàticament a través del formulari  o bé presencialment als espais Clubs de la Feina de Platja d'Aro, Torroella i la sala d'actes de La Bisbal on es portarà a terme la reunió

Quan: 24 de maig

Hora: 10 h

Informació addicional

  • Cartell de la jornada