Última temporada de representacions dels Pastorets de Pals i conmemoració dels 40 anys.

02/01/2020

ELS PASTORETS DE PALS POSEN FI A 40 ANYS DE REPRESENTACIONS SENSE INTERRUPCIÓ DES DEL NADAL DE 1979 AMB LES TRES ÚLTIMES FUNCIONS DEL GRUP ELS PROPERS DIES 6,12 I 18.

El poc relleu generacional ha estat un dels factors que més ha influït en la decisió de tancar una etapa de 40 anys de representacions sense interrupció de l’obra La Flor de Nadal de Francesc A. Picas i sempre sota la direcció de Francesc Roig. Més de dues generacions de palsencs i palsenques han format part dels Pastorets, els primers anys de manera més modesta a la sala de Can Clavaguera i anys més tard a l’escenari del pavelló de Pals.

Es portaran a terme les tres últimes funcions els dies 6, 12 i 18 de gener a les 18.00h al pavelló d'esports de Pals i a l'acabar tots els assistents podran gaudir d'un petit refrigeri i d'un obsequi de record. L'obra inclou música i veu en directe i la darrera funció, el 18 de gener, s'oferirà a teló obert perquè es pugui apreciar la feina de tota la gent que hi participa darrere l'escenari. També s'ha preparat per l'ocasió una petita mostra fotogràfica de tots aquests anys.