Un Sant Jordi farcit d’activitats

19/04/2021

Aquest any sí. Després d’un Sant Jordi 2020 amb confinament domiciliari, aquest 2021 l’Ajuntament ha pogut organitzar diferents actes per celebrar la Diada. Tot ells es faran complint totes les mesures sociosanitàries que hi hagi vigents la propera setmana.

Els actes iniciaran ja el dilluns 19 d’abril, a l’Aula de Formació de l’Escola Bressol amb un club de lectura dirigit per Factoria de Lletres, que girarà al voltant d’Aigua dolça d’Akwaeke Emezi.

El dia més carregat, però, serà naturalment el divendres 23 d’abril, dia de Sant Jordi. Durant tot el dia, l’AMPA Quermany vendrà roses en una parada al davant de l’escola. Podeu fer els vostres encàrrecs a hola@ampaquermany.cat

A les 5 de la tarda, la plaça Catalunya acollirà el lliurament de premis del concurs literari XXV LLAPIS DE SANT JORDI, categoria infantil. Tot seguit, es podrà gaudir de l’espectacle infantil Guiriballa, amb el grup La Família Guirigall. L’entrada és gratuïta si bé cal fer reserva prèvia a https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentdepals  (úlltim dia per reservar: dijous, 22 d’abril).

Dues hores més tard, a partir de les 7 del vespre, el Centre Cívic serà l’escenari de l’entrega de guardons del concurs literari XXV LLAPIS DE SANT JORDI, en categories juvenil i adults. Quan acabi l’acte, Ricard Julià presentarà el llibre Sentiments en tinta xinesa, de l’autora local Esther Reig. L’acte és gratuït i l’aforament limitat per la qual cosa cal fer reserva prèvia telefonant a l’Oficina de Turisme (972 63 73 80). Últim dia per reservar: dijous, 22 d’abril.

Finalment, el dissabte 24 d’abril, a les 12 h, l’Associació cultural de Pals organitzarà un recital poètic amb fons musical a la plaça de l’església. Un cop més, l’aforament serà limitat.

També podeu adquirir els vostres llibres a les dues llibreries locals: La Caseta i al Supermercat Jodofi.

En totes les activitats, cal portar posada la mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

Aquest any, no et deixis perdre el Sant Jordi a Pals!