Una pista d'skate millorada

22/03/2023

Una actuació de manteniment de l'espai polint l'entorn i pintant amb pintura antilliscant per augmentar la seguretat i la pràctica de l'esport.

Pals compta amb l'única pool coping de la província de Girona i durant els darrers mesos s'ha reformat i s'han fet obres de manteniment per retornar-li l'esplendor sense abandonar l'estil old school. La pool ('piscina' en anglès) és la pista de skateboarding que hi ha a l'skate park, un dels equipaments esportius més freqüentats i estimats del municipi. Una empresa especialitzada en la construcció d'instal·lacions per al patinatge ha executat la restauració, que s'ha dut a terme gràcies a la subvenció per al finançament de l'acció de promoció i foment de l'activitat física i l'esport a les comarques gironines, subprograma A3 de la Diputació de Girona.

Les tasques de renovació han rescatat una de les joies més apreciades per molts col·lectius del poble i per la mainada. També és un espai valorat pels skaters professionals perquè és l'única pool que perdura al territori català des dels anys 80. Per respectar l'estil retro, s'ha col·locat a tota la pista de pool coping llosetes de piscina, les quals augmenten l'efecte antic i et transporta al patinatge de les costes californianes dels anys 70, quan els primers patinadors lliscaven en piscines.

  • Pool a l'skate park
  • Pool a l'skate park
  • Pool a l'skate park