VII Nit d’Espelmes a Pals

26/07/2022

El proper dissabte dia 30 de juliol, al cor de la Vila de Pals, es tornarà a celebrar la Nit d’Espelmes. Enguany celebrem la 7a edició.

Al llarg del recorregut, es podran observar els racons més emblemàtics del nucli antic, engalanats amb dibuixos i espectacles de música, dansa i foc coberts per la llum tènue i càlida que desprenen els milers d’espelmes que el públic anirà trobant al seu pas.

L’itinerari serà sempre en la mateixa direcció iniciant-se al carrer Paul Companyó (davant de la Casa de Cultura Ca la Pruna) i finalitzant a les escales del carrer Abeurador. Al llarg del recorregut es podrà gaudir d’actuacions en directe a:

  • Plaça de l’Església: Piano amb Emma Stratton.
  • Torre de les Hores: Dansa aèria amb Cia. Estampades.
  • Placetes: Dansa i foc.
  • Plaça Major: Violí amb Aina Martí i Cello amb Lluïsa Paredes.

La Nit d’Espelmes es va celebrar a Pals per primera vegada l’any 2016 organitzada per l’Ajuntament a iniciativa de l’associació encarregada d’organitzar la popular festa italiana “Notte delle candele” que se celebra anualment al poble de Vallerano a la regió del Lazio italià. 

A partir de l’any 2018,  el Consistori va seguir apostant per aquesta iniciativa comptant, ja des del primer moment, amb el suport incondicional i la implicació dels  voluntaris i voluntàries del poble que s’han convertit en l’ànima d’aquest esdeveniment tan màgic i singular.

La Nit de les Espelmes és una nit màgica il·luminada per la tènue llum de les espelmes amb espectacles de música, dansa i foc.

Us hi esperem!

 

Aquí us deixem les recomanacions per gaudir d’una nit espectacular i segura:

  • Seguiu l’itinerari sense canviar de sentit per evitar aglomeracions.
  • No passeu per les escales il·luminades amb espelmes. Són accessos tallats per evitar riscos.
  • No us acosteu a les espelmes amb roba ampla.
  • Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Gràcies per la vostra col·laboració i gaudiu de l’activitat!