Vine a gaudir de les activitats d'estiu de Vies Braves a Pals!

13/06/2019

Durant els mesos de juny, juliol i agost, Vies Braves organitzarà propostes i experiències per a tots els públics i tots els gustos. Més informació a: www.viesbraves.com.

 

Durant tot l’estiu, Vies Braves organitzarà un conjunt d’activitats de tota mena i dirigides a tots els públics. Propostes com tallers de ioga o cursos de natació de diferents nivells es posaran a la disposició de palsencs, turistes i visitants perquè pugueu treure tot el suc a la temporada estival. Ja podeu consultar el calendari en aquest enllaç.

Us informem que, per participar en les activitats, us hi haureu d’inscriure a través del web. Com a novetat d’aquesta temporada de 2019, s’ha programat una experiència de Swim+Ioga+AlaBrava, que consta de diverses sessions programades en diferents dissabtes i dirigides per Sarah Hansson, que tindran lloc durant els mesos de juliol i agost. Més informació aquí. A més, també podreu participar en una jornada d’Ecoswimming (recollida de brossa de la superfície de l’aigua del mar i del fons marí) i d’una travessia popular. 

Vies Braves és una empresa pionera en el món en el disseny i la planificació, promoció i dinamització d’itineraris marins i d’aigües obertes. Les seves rutes permeten explorar i gaudir, des de l’aigua i de forma segura, d’entorns naturals i paisatges submarins de gran bellesa.