Viu el Nadal a pals!

15/12/2020

Des de l'àrea de Festes us volem explicar com serà aquest Nadal d'enguany. No cal que us diem que serà un Nadal accidentat, marcat per un virus que no vol marxar... però com bé ens ha ensenyat en Josep Antoni, li cantem ben fort "Coronavirus no ens fas por, tenim aigua, alcohol i sabó, amb mascareta, les mans netes i guants t'acabarem guanyant!".

Per tant, intentarem viure el Nadal el màxim possible, sempre obeint les mesures de seguretat requerides en cada moment pel Departament de Salut. Això sí, amb més il·lusió que mai!

Com hem enfocat les activitats? 

NADAL MENUT (22 i 23 de desembre)

Recuperem només l'apartat de tallers i els farem en format virtual, per videoconferència. D'aquesta manera, els infants poden anar interactuant amb la monitora en cas que els sorgeixi algun problema. Aniran a càrrec de la Marina Cid i es faran de 17  a 19 h. La inscripció s'ha de fer a l'oficina de turisme (info@pals.cat o 972637380). L'ajuntament facilitarà el material necessari.

PATGE REIAL (2 i 3 de gener)

Els patges ens han comunicat la seva preocupació per estar en contacte amb tanta gent. Ho hem solucionat ubicant-los darrera d'un vidre on ens podran saludar mentre els deixem la carta que han de fer arribar als reis. El podem trobar al pavelló d'esports el dia 2, de 17 a 19 h i no cal inscripció prèvia. 

I si estic confinat/da? No patiu, també farem un format virtual (a través de videoconferència) per poder-lo veure, saludar i parlar-hi. Serà el dia 3 a les 18 h i cal inscriure's a l'oficina de turisme (info@pals.cat o 972637380).

REIS D’ORIENT (5 de gener)

Com no podia ser d'una altra manera, el dia 5 els reis arribaran a Pals, com cada any! Aquest any no podem omplir els carrers per veure'ls passar i és per això que ens permetran que visitem el seu Campament Reial. En un recorregut de pocs minuts podrem veure'ls, saludar-los i fer-los fotos. La inscripció s'ha de fer a l'oficina de turisme (info@pals.cat o 972637380).

I perquè això no ens sembli poca cosa, ens permetran seguir en directe com preparen la nit... Uau! Quins nervis.... Això no ho hem vist mai! Ho podrem seguir pel canal de YouTube de l'Ajuntament i no cal inscripció.

Dit això, només ens faltarà anar a dormir ben aviat, no fos cas que ens sentissin desperts i passessin de llarg...

Aquest any, més que mai, necessitem que ens transmetin aquesta màgia i il·lusió que el maleït virus ens ha arrabassat. Ara ens queda demanar-vos que hi poseu només una part de la il·lusió que hi hem posat nosaltres preparant-ho i així de ben segur serà un èxit! Gràcies anticipades per la vostra comprensió i col·laboració.

Molta salut per a tothom i molt bones festes!