Viu la màgia del Nadal amb el Pessebre Vivent de Pals

15/12/2022

Torna el Pessebre Vivent de Pals, que enguany arriba a la 35a edició. Es tracta d’un dels espais més simbòlics i representatius de la comarca, i es podrà visitar els dies 25 i 26 de desembre i l’1 de gener a partir de les 18 hores. Per comprar les entrades, podeu fer-ho a Ca la Pruna, de 17.30 a 19 h.

Com cada any, durant les sessions del Pessebre el públic podrà ser testimoni de la representació d’una quarantena de passatges de l’Antic i el Nou Testament, així com de les principals escenes del Nadal.

El Pessebre està organitzat i muntat per l’Associació Pessebre Vivent Pals, entitat adherida a la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya, i compta amb el suport de l’Ajuntament. La tradició del Pessebre va començar l’any 1987, i representa un punt de trobada social, cultural i lúdic, que va més enllà del significat purament religiós. Actualment, compta amb la participació de més de 200 figurants.

Des de l’Ajuntament, es convida els veïns i veïnes a participar d’aquest esdeveniment tan especial i es dona les gràcies a l’Associació Pessebre Vivent Pals per fer realitat, un cop més, aquest referent nadalenc que ja compta amb més de trenta anys d’història.