Viu la tardor a Pals amb gust d’arròs

06/10/2020
  • L’Àrea de Promoció Econòmica de Pals ha dissenyat una campanya de comunicació per promoure l’oferta turística i comercial del municipi local durant la temporada de tardor, i en especial durant aquest mes d’octubre.

En concret, s’ha dissenyat una campanya singular anomenada “Tardor a Pals amb gust d’arròs” per promoure el turisme de proximitat aprofitant que aquest mes es porta a terme la sega de l’arròs, una activitat molt esperada i d’un ric patrimoni històric al municipi. A més de la Sega, la campanya comptarà amb activitats com visites guiades durant tot el mes, ofertes  d’allotjament, comercials i de turisme actiu i també podreu gaudir de l’Arròs de Pals als restaurants del municipi.

Pel que fa al públic, l’Ajuntament  de Pals ha volgut crear una acció/concurs de comunicació particular anomenada “Jo em quedo amb Pals” amb dos àmbits d’actuació concrets: potenciar la marca turística a tot el territori català i recompensar aquelles persones que ens visiten a través d’un sorteig de premis.

D’aquesta manera es vol difondre la diversitat de l’oferta de Pals i la possibilitat de fer-ne turisme durant tot l’any.

Contacteu amb l’oficina de turisme al tel. 972637380 / info@pals.cat / www.visitpals.com per a més informació i reserves.