Pals activarà una zona vermella durant l'estiu

04/07/2019

La mesura afectarà els carrers Enginyer Algarra, Abeuradors i dels Horts, i estarà vigent del 10 de juliol al 31 d’agost.

L’objectiu de l’actuació és millorar la seguretat i la comoditat en matèria de mobilitat, així com dinamitzar el comerç local.

A partir del 10 de juliol, i fins al 31 d’agost, entrarà en funcionament la zona vermella que afectarà els carrers Enginyer Algarra, Abeuradors i dels Horts. La mesura permetrà als usuaris aparcar gratuïtament, en aquestes vies, una hora al matí i una hora a la tarda, de dilluns a dissabte (diumenges i festius exempts) de 8:30 a 13:30h, i de 16:30 a 20h.

Segons l’alcalde de Pals, Carles Pi, es tracta d’àrees de la vila que conformen l’eix comercial del municipi, la qual cosa “comporta que siguin els més transitats, tan per vianants com per vehicles, i especialment durant l’època d’estiu, amb l’afluència de visitants i turistes”. A més, l’alcalde afegeix que la mesura té com a objectiu “dinamitzar el comerç local i millorar la mobilitat i la comoditat dels vianants i dels residents, que es podran moure amb més facilitat, ja que tindran més espai”.

Els tiquets es podran adquirir a les màquines expenedores corresponents, introduint la matrícula del vehicle. Seran fets denunciables: no col·locar el tiquet en un lloc visible; superar l’hora gratuïta o fer servir un tiquet que no es correspon amb la matrícula del vehicle. Amb la finalitat que el control horari d’aquesta zona entri en funcionament amb les millors garanties, del 4 al 9 de juliol l’empresa responsable destinarà controladors que realitzaran tasques d’informació.