S’amplia el catàleg de tràmits de la DGT que es poden realitzar a l’Ajuntament

27/09/2018

Els veïns i veïnes empadronades a Pals podran donar de baixa temporal o definitivament el seu vehicle sense haver de desplaçar-se a Girona

Pals suma un nou tràmit al catàleg de gestions administratives bàsiques que són competència de la Dirección General de Tráfico (DGT) que es poden realitzar a l’Ajuntament. Es tracta del de donar de baixa un vehicle, ja sigui de forma temporal o definitiva, tràmit disponible per a qualsevol persona que estigui empadronada al municipi. 

L’Ajuntament de Pals es va adherir al conveni signat entre la Jefatura Central de Tráfico i la Federació Española de Municipios y Provincias per a l’intercanvi d’informació i la mútua col·laboració administrativa. Aquesta adhesió permet als veïns i veïnes empadronats al municipi evitar desplaçaments i poder realitzar al mateix Ajuntament de Pals algunes de les gestions administratives bàsiques que són competència de la DGT. En concret, els següents tràmits:

• Canvi de domicili del permís de circulació d’un vehicle.
• Canvi de domicili del permís de conduir.
• Realització del duplicat del permís de conduir.
• Realització del duplicat del permís de circulació.
• Baixa definitiva o temporal d’un vehicle (en ocasions requereix d'un pagament previ, via online o a través d’entitat financera, de la taxa model 791)