Sorea alerta de la presència de falsos inspectors d’aigua a Pals

24/09/2018

L’empresa assegura que els seus operaris van clarament identificats i que mai realitzen visites als domicilis sense concertar-se prèviament

L’empresa de subministrament d’aigua Sorea, que dona servei a molts veïns i veïnes de Pals, ha alertat que ha detectat una campanya de falsos inspectors d’aigua a la vila per part d’una empresa desconeguda. Sorea explica que intenten accedir als domicilis particulars assegurant que volen fer analítiques perquè l’aigua “no és de qualitat”, per tal de després oferir serveis d’altres empreses com aparells “depuradors” o descalcificadors.

Sorea deixa clar que els seus operaris sempre van clarament identificats i que mai realitzen visites sense concertar prèviament per analitzar la qualitat de l’aigua. A més, assegura que en cap cas es realitzen cobraments en el mateix moment de la visita.

A més a més, la companyia manifesta que l’aigua subministrada a Pals compleix tots els requisits de potabilitat de la legislació vigent RD140/2003, i està sotmesa als més estrictes controls analítics d’acord amb els plans d’autocontrol i vigilància establerts que asseguren la seva aptitud pel consum humà.