17Setembre2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat L'Ajuntament de Pals recull les distincions de Qualitat Turística en Destinació SICTED

L'Ajuntament de Pals recull les distincions de Qualitat Turística en Destinació SICTED

Les oficines de turisme i les platges Gran i del Grau han rebut el segell de garantia turística del Consell Comarcal del Baix Empordà.

L’acte va tenir lloc el passat divendres, 26 d’abril, i entre les empreses que han obtingut el segell s’hi troba l’Es Portal Hotel Gastronòmic de Pals.

El passat divendres, 26 d’abril, el Consell Comarcal del Baix Empordà va lliurar els distintius de qualitat turística a 63 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). L’Ajuntament de Pals va ser distingit amb aquest segell. En concret, el consorci va recollir els distintius SICTED per les seves oficines de turisme i les platges Gran i del Grau. En realitat, es tracta d’una renovació d’aquest distintiu, ja que l’Ajuntament de Pals fa anys que es troba adherit al SICTED

Durant l’acte, que va tenir lloc a Castell – Platja d’Aro, es va entregar l’edició 2019 de la publicació específica del distintiu de qualitat turística amb l’objectiu de captar noves empreses i fer més promoció del distintiu als visitants de la comarca.

Les empreses i entitats distingides pertanyen a diferents sectors turístics de la comarca del Baix Empordà: oficines de turisme, platges, restaurants, guies, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu que han superat les auditories corresponents a l’any 2018 i han renovat la distinció un any més. Entre aquestes empreses s’hi troba l’Es Portal Hotel Gastronòmic de Pals, que també ha estat certificat amb el distintiu.