17Setembre2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Ja us podeu apuntar al Bruel Rock 2019!

Ja us podeu apuntar al Bruel Rock 2019!

El concurs de música en directe, organitzat pel Bruel dels Timbalers amb el suport de l’Ajuntament, ha obert la convocatòria de participació. Teniu fins al 25 de maig per fer-ho. Consulteu aquí les bases.

El Bruel dels Timbalers de Pals, amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament, han tornat a posar en marxa el Bruel Rock, el concurs que té com a objectiu fomentar la creació de grups o solistes de música en directe. S’acceptarà tot tipus d’estils de música moderna (rock, jazz, funk, blues, metal, rap, etc), i els músics es podran expressar en qualsevol llengua.

Amb tots els treballs presentats, la Junta directiva del Bruel dels Timbalers, juntament amb el jurat professional i l’Àrea de Joventut de Pals, faran la selecció del material finalista. Se seleccionaran 4 grups, que actuaran el dia 6 de juliol, a la Plaça Catalunya de Pals, amb 1 grup de reserva.

 

Com participar?

Abans del 25 de maig de 2019 s’hauran de presentar dos temes (propis o versions) en format mp3 o CD; el material addicional que cregui convenient cada grup (enllaços de Youtube o Vimeo, per exemple) i, finalment, un petit currículum del grup (amb el nom del grup i dels integrants, edats, població, etc). Tot el material s’haurà de fer arribar a l’Associació a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o personalment.

El jurat estarà format per un representant de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Pals, un professional del sector, un representant del Bruel i el jurat popular (públic que estigui present durant l’espectacle amb dret a vot).

Com a premi, el jurat atorgarà al millor grup o solista 300 € en efectiu, i tindrà la possibilitat de repetir la seva actuació en la Festa Major dels Masos de Pals.

Consulteu aquí les bases.