17Setembre2019

Sou aquí: INICI Notícies Altres notícies Inscripció a la quarta rua de la disbauxa. CARNAVAL DE PALS, dissabte 3 de febrer de 2018

Inscripció a la quarta rua de la disbauxa. CARNAVAL DE PALS, dissabte 3 de febrer de 2018

“DISBAUXA. Excés, ús immoderat d’alguna cosa (Diccionari IEC).”
1. Les inscripcions es realitzaran del 8 al 26 de gener de 2018 enviant un Mail a l’adreça de correu electrònic de l’associació Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , adjuntant:
a. Fulla d’inscripció degudament omplerta. (link)
b. Còpia del rebut de l’assegurança de Responsabilitat Civil de la colla.
c. Còpia del rebut de l’assegurança de circulació del vehicle/vehicles.
d. Còpia del DNI del responsable de la colla.
e. Còpia del carnet de conduir del conductor habitual.
Si la inscripció no es fa dins del termini corresponent la colla no serà admesa.
2. Es limitarà la inscripció a 15 colles de fora (entre carrosses i comparses). Totes les colles de Pals que vulguin participar tenen assegurada la seva plaça a la rua.
3. Per optar a premi les carrosses/vehicles hauran d’estar degudament ornamentats. El número mínim de participants serà de 15.
4. No podran prendre part de la rua animals que puguin ésser maltractats o que representin un perill per a la integritat física del públic o dels participants.
5. Cal que la màquina de beguda passi desapercebuda.
6. El dia de la rua cal portar a la carrossa:
a. Un extintor en bon estat.
b. Un joc de falques per frenar i bloquejar el vehicle en cas de necessitat.
c. Una còpia de tota la documentació entregada en el moment de fer la inscripció (rebuts assegurances, DNI, Carnet conduir,...)
d. Les carrosses amb tracció independent del remolc, portaran dos enganxaments supletoris de seguretat.
7. El dia de la rua caldrà que totes les Carrosses siguin al lloc de sortida (Carretera principal entrant des de la rotonda del vaixell)) abans de les 16h. L’accés es farà a través de la variant que passa per fora del poble, en cap cas es passarà per dins del poble. A partir de les 15h es podrà recollir el número de participació a la rua al pavelló poliesportiu.
8. A les 16h al mateix pavelló es farà la reunió de coordinació amb els caps de colla, preguem l’assistència de totes les colles pel bon funcionament de la rua.
9. Al llarg de l’itinerari hi haurà diversos responsables de l’organització fàcilment identificables.
10. La sortida de la rua serà a les 18,00h i es farà una volta en un circuit tancat. S’agrairà que el ball de les comparses i carrosses sigui tot seguit per tal que la rua sigui fluïda.
11. Durant la rua, les carrosses i vehicles no podran parar-se en cap moment si no és per força major, per evitar desordenar la rua. En cas d’averia d’algun vehicle caldrà comunicar-ho a la policia o a l’organització que actuaran sobre necessitat.
12. La policia local podrà fer proves d’alcoholèmia als conductors de les carrosses i dels vehicles, si es considera oportú. En cas que donin positiu es substituirà el titular per un segon conductor, en cas que no hi sigui la colla no podrà participar a la rua.
13. L’organització es reserva el dret de canviar o modificar aquestes bases si sorgeixen circumstàncies imprevistes que ho justifiquen.
14. Les colles inscrites i que no desfilin (sense causa justificada) quedaran automàticament excloses a la participació del carnaval 2019.
15. Després de la Rua hi haurà una botifarrada popular (10€ per persona participant a la rua) i tot seguit ball amb el grup Radio Hits i DiscRauxa Dj al pavelló municipal. Per assistir al sopar cal avisar del número de gent que es quedarà via mail (abans del dia 28 de gener) i adjuntar el justificant del pagament al compte de l’associació (2100.0905.11.0200149230), cal posar el nom de la colla com a concepte; els tiquets es donaran el mateix dia de la rua al cap de colla durant la reunió de coordinació.
El menú inclou: Botifarra amb seques i pa amb tomàquet, aigua, vi, postres i got (retornable per 1€).
L’entrada al ball és gatuïta; el ball començarà seguidament del sopar.
16. Durant el ball es farà l’entrega de premis a les colles participants. Els premis seran:
a. Carrosses i comparses amb un mínim de 15 participants: 1 “paletilla” i 1 caixa de vi.
b. Premi a la CARROSSA amb més disbauxa: 1 sac d’arròs de Pals de 25Kg.
c. Premi a la millor COMPARSA: 1 sac d’arròs de Pals de 25Kg.