17Setembre2019

Sou aquí: INICI Notícies Altres notícies Demostra la teva creativitat literària en el 22è Llapis de Sant Jordi!

Demostra la teva creativitat literària en el 22è Llapis de Sant Jordi!

La data límit per presentar obres a concurs és el dimarts 10 d'abril. Les bases completes del concurs es poden consultar en aquest enllaç.

Després de l’èxit de participació en l'edició del 2017, la Regidoria de Cultura impulsa un cop més aquest popular certamen literari. L'Ajuntament fa saber que els treballs s'han de presentar en llengua catalana, en un màxim de tres fulls din-A4 escrits per una sola cara i que cada participant només pot presentar una obra inèdita i no premiada en altres concursos

El 22è Llapis de Sant Jordi, de temàtica lliure, inclou les categories adult -en modalitat poesia i prosa-, juvenil i infantil -dividit en funció de la franja d'edat-. El lliurament de les obres es pot realitzar a través del portal web (emplenant el qüestionari adjunt a aquesta notícia), en paper a les oficines de l'Àrea de Cultura-Arxiu, o bé a la recepció de l'Ajuntament en horari de 9 a 14 hores.

L'Oficina de Turisme també admetrà la recepció dels treballs literaris, de 10 a 14 hores. L'últim dia per presentar les obres serà el 10 d'abril. El consistori, a més, ofereix l'opció d'enviar-ho per correu postal, en suport paper, a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament (Plaça Major 7, 17256 Pals). En aquest darrer cas, no s'acceptarà la documentació rebuda més enllà del dimarts 3 d'abril.

L'Ajuntament anima a veïns i veïnes a participar en aquest concurs de llarga trajectòria, que posa de manifest el compromís i implicació dels ciutadans amb els actes socials i culturals que es duen a terme a Pals coincidint amb motiu de la celebració de Sant Jordi.

Fill out my online form.
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Bases Llapis de Sant Jordi 2018 difusió.pdf)BASES DE PARTICIPACIÓ 2018[ ]248 Kb