Apunta't ja als cursos de l'Escola d'Adults!

27/09/2019

Les activitats que s’han programat enguany són el Taller Chalk Paint, el Curs de tast de vins, la Demostració cuina de Nadal, el Curs d'anglès elemental i el Curs d'anglès avançat. Us hi podreu inscriure fins al 6 d’octubre. Consulteu dates, preus, inscripcions i tota la informació en el díptic informatiu.

Anglès, gastronomia nadalenca, tastet de vins i pintura. L’Ajuntament de Pals ha organitzat un seguit de propostes dirigides a tots els gustos amb la finalitat de dinamitzar l’activitat cultural, lúdica i social de la vila. Els primers cursos que es realitzaran s’iniciaran a partir del 14 d’octubre, i les inscripcions restaran obertes fins al 6 d’octubre.

Amb el taller Chalk Paint rebreu una introducció per recordar aquest tipus de pintura natural i els seus usos, però també assolireu tècniques noves. A més, els amants del vi podreu gaudir d’un curs de tast de vins, dividit en tres sessions, i on aprendreu a degustar vins blancs, rosats i negres, joves i criança. En cada sessió, es realitzarà un tast d’entre quatre i cinc vins.

Si, en canvi, us agrada la cuina: quina millor ocasió de demostrar les vostres habilitats als fogons que les festes nadalenques? A la Demostració de Cuina de Nadal, aprendreu a cuinar dos aperitius, un primer plat i un segon plat, que seran degustats al final de la demostració.

Aprèn anglès, bàsic o avançat!

També es duran a terme dos cursos d’anglès. El curs de nivell elemental (1.2 plus) és una formació de llarga durada adreçada a aquelles persones que ja han fet una introducció a la llengua anglesa (nivell 1 sencer), i que volen adquirir coneixements de pre-intermediate. Se seguirà una metodologia dinàmica i participativa que combinarà tant la part oral (conversa mitjançant roleplaying i situacions de la vida quotidiana, respectant interessos dels alumnes) com l'escrita. Al final, es lliurarà un certificat o diploma d'assistència.

En canvi, el curs d’anglès avançat està destinat a aquells que tenen un bon coneixement de la llengua anglesa i que poden desenvolupar un discurs coherent en aquest idioma. Aquesta hora i mitja setmanal ha de permetre mantenir el ritme i la fluïdesa verbal, sempre repassant les estructures gramaticals de la llengua. En aquesta ocasió, també rebreu un diploma-certificat.

Informació general per a tots els cursos, tallers i demostracions

Si us voleu inscriure en algun dels cursos, ho podeu fer de forma online, accedint a la pàgina web de l’Ajuntament (www.pals.cat)  i omplint el formulari. També ho podeu fer presencialment a l’Oficina de Turisme de la plaça Major o a la recepció de l’Ajuntament de Pals.

Per saber com pagar els cursos o com anul·lar la inscripció, consulteu el díptic informatiu en aquest enllaç.

Informació addicional

  • Aula Adults