Alcalde

Benvolgut/da palsenc/a,

Benvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament de Pals.  

Aquest portal pretén ser un lloc obert als veïns i veïnes de la vila, un espai informatiu de referència on poder consultar les notícies, l’actualitat, l’agenda, el calendari d’actes i també avisos d’alt interès municipal i ciutadà. En resum, una finestra intuïtiva i accessible a l’Ajuntament i al dia a dia del poble. En aquest sentit, hi trobareu informació d’actualitat del municipi, projectes que està treballant l’Ajuntament en cadascuna de les seves àrees, serveis i equipaments que tenim, dades de comerços o entitats, eines per al contacte amb els regidors i regidores i un ampli catàleg de tràmits electrònics.

Pals és una vila tranquil·la, confortable, amb un ric patrimoni cultural i envoltada d’un entorn natural i unes platges envejables, característiques que ens fan sentir molt orgullosos i que ens agrada compartir amb totes les persones que, any rere any, ens visiten. És per això que aquest espai web també està pensat per a tothom que s’interessi per la nostra vila, per la nostra història i la nostra singularitat; per les nostres festes i tradicions; pels nostres atractius turístics; pel nostre teixit de comerços i restauradors. El web està dissenyat perquè el visitant, vingui d’on vingui, es pugui moure i conèixer-nos una mica més. Vull aprofitar, així doncs, aquestes línies per convidar tothom a trepitjar el nostre territori i a consultar també el web visitpals.com, un portal específic on trobar-hi tota la informació necessària per poder gaudir a fons de l’oferta turística palsenca.

Els veïns i veïnes de Pals tenim, així doncs, raons de pes per sentir-nos satisfets del nostre poble. I des de l’Ajuntament treballem per continuar promocionant els nostres actius, posant-los al servei de la qualitat de vida de tots els palsencs i palsenques. Aquest web és un dels instruments de què disposem per fer-ho, un espai emmarcat en la voluntat de proximitat i transparència que defineix aquest govern municipal, amb una estètica i una estructura adaptades als nous temps i una total compatibilitat amb la navegació des de dispositius mòbils.

No vull acomiadar-me sense recordar-vos que, a més d’aquesta pàgina web, l’Ajuntament disposa d’altres canals comunicatius que tenen per objectiu anar explicant, de manera regular, tot allò que fem i tot allò que passa al nostre municipi, com per exemple les xarxes socials municipals, el youtube o el whatsapp municipal. Us animo, així doncs, a seguir aquests altres canals i a implicar-vos-hi activament per tal de seguir avançant cap a un model de governança cada cop més transparent, obert i participatiu.

Carles Pi

Alcalde de Pals