El Pump Track de Pals va agafant forma

18/10/2022

L’equipament ja és plenament funcional i els propers mesos s'hi durà a terme una segona fase d’enjardinament i tancament de la zona per fer-la més amable i jornades de dinamització per a tots els públics.

 

Pals compta des d’aquesta setmana amb una nova instal·lació lúdica i esportiva a la zona de la Llevadora. Es tracta d’un Pump Track, un circuit d’asfalt amb revolts peraltats, salts i petits desnivells per tal que persones de totes les edats en puguin gaudir amb vehicles amb rodes i sense motor, com ara bicicletes, BMX, skates, patins, etc.

Després de la construcció de l’equipament, que ja es troba totalment operatiu, properament es portarà a terme una segona fase consistent en dotar l’entorn d’una petita zona amb bancs, una font i delimitar l’espai amb una tancat de fusta. També es portaran a terme unes jornades de dinamització.

És obligatori l’ús de casc i cal seguir en tot moment les normes d’ús de la instal·lació. Està totalment prohibit entrar-hi amb vehicles a motor, fet que serà degudament sancionat.