Festival Clàssic Pals

06/07/2022

Les activitats culturals engendren beneficis intel·lectuals i ens ajuden a cultivar-nos.

Tal i com en aquesta terra cuidem l’arròs i la natura, fent de Pals un espai integrat amb indrets verges, per gaudi, per això mateix l’Associació Cultural de Pals vol engrandir i divulgar els coneixements i sensacions.

És en aquest sentit, que portem a terme fa més de 10 anys, concerts de música, tant a l’hivern com a l’estiu. Recolzant professionals de la música, tan significats com la Sra. Carlota Garriga, prestigiosa pianista, hem portat a terme aquests concerts a l’Església de Pals.

No tot és sol i platja, cal oferir un benestar als vilatans i visitants. Arriba l’hora del relleu, “si no pedales, caus de la bicicleta”, i amb aquesta premissa iniciem amb il·lusió el Festival Clàssic Pals.

Aprofitant-nos dels coneixements de la nostra veïna i excel·lent pianista Emma Stratton, apostem per uns concerts de qualitat, en època estival (Diumenge 24 de Juliol, 20 h. Concert amb 2 pianos –Emma Stratton i Xavier Ricarte- i Dimarts 16 d’agost, a les 20,30 h. Concert amb l’Orquestra Europa, dirigida per Horts Sohm. Es poden comprar les entrades a l’Oficina de Turisme 972637380, enviant un correu a festivalclassicpals@gmail.com on se’ls facilitarà un núm. de C.C. per fer transferència, o bé a taquilla una hora abans.

Hem engrescat en aquest festival a l’Ajuntament de Pals, a la Parròquia de Pals i a empresaris del nostre poble i rodalies.

Ara sols ens queda engrescar-vos a tots. Us oferim en el marc incomparable de la Vila de Pals, dins l’Església de Sant Pere, en els capvespres d’estiu, gaudir de la música, tancar els ulls i sentir, reposar de la feina i assaborir d’aquest marc incomparable.

Vine i Gaudeix.

Joan Baró

A.C.P.

  • festival