L'Ajuntament de Pals expressa el seu condol per la mort de l'exregidor Jaume Gou i Puig

28/06/2021

L’Ajuntament de Pals expressa el seu més sentit condol per la mort de  Jaume Gou i Puig, que va ser regidor del consistori des de l’any 1979  fins l’any 2003 encapçalant les regidories de turisme, festes i governació. 

Va ser també Conseller de Turisme del Consell Comarcal des de l’any 1999 fins l’any 2003. El consistori destaca el seu compromís polític, la seva vocació de servei públic i la seva estima per Pals i pel món del turisme. 

Gou va ser l’impulsor de l’Àrea Municipal de Turisme, posant en marxa el servei d’oficines d’informació turística i incidint molt activament en la promoció de Pals com a destinació turística arreu de l’Estat Espanyol i en els principals països emissors europeus. 

També va ser el primer en vincular la promoció del municipi al producte local de l'Arròs de Pals iniciant projectes com la campanya gastronòmica Pals i la Cuina de l'Arròs, la plantada i sega tradicionals i implementant altres esdeveniments (Fira de Vins, Cantada d'havaneres de la Platja de Pals...)   alguns dels quals  encara actualment ocupen un lloc destacat en el pla d'accions d'aquesta àrea municipal. 

El Consistori i els treballadors de l’Ajuntament s’afegeixen al dol de la seva família i amics.