L’Ajuntament de Pals renova el conveni amb Mic Football

12/12/2023


L'Ajuntament de Pals renova el conveni de col·laboració amb l'Agrupació Esportiva MIC Football. El camp de futbol Pere Servià Cantó continuarà essent seu del torneig Mic Football que es portarà a terme la Setmana Santa dels anys 2024, 2025, 2026 i 2027. Aquest conveni inclou la cessió del terreny de joc, els vestidors i els serveis propis de la instal·lació que s'utilitzen per a la disputa dels partits de futbol així com el servei d'ambulància. Alhora possibilita la inscripció d'un equip local al torneig.

Enguany se celebrarà la 22a edició i es disputarà del 26 al 31 de març.

El MICFootball és un torneig internacional creat amb l'objectiu de reunir a joves futbolistes al voltant d'una passió en comú: el futbol. Tots els joves futbolistes que venen cada any a participar en la Mediterranean International Cup tenen un somni: emular a jugadors com Messi, Ansu Fati, Marcus Rashford o Casemiro. Avui dia són estrelles consagrades, però fa no massa temps van començar a brillar en aquest torneig de futbol base. Els que venen al MIC tenen l'oportunitat de viure uns dies que recordaran tota la vida. Per l'ambient, per l'organització, per l'entorn del qual gaudiran, per la gent que coneixeran.

L'edició de l'any passat es va disputar 35 municipis de la província de Girona i va comptar amb més de 7.000 participants, entre futbolistes i membres dels cossos tècnics amb 344 equips procedents de 33 països de tot el món.

  • Mic