L’Ajuntament de Pals se suma al dol oficial per les víctimes de la Covid-19

27/05/2020

L’Ajuntament de Pals ha penjat la bandera municipal amb un crespó negre al balcó principal de l’edifici de l’Ajuntament amb motiu de dol i condol per les persones que han perdut la vida durant l'emergència sanitària, víctimes de la Covid-19.

Des del mes de març d'enguany, els ciutadans de Catalunya han patit les conseqüències d'una crisi sanitària sense precedents generada per la COVID-19. Una pandèmia a escala mundial i amb uns efectes devastadors, que encara avui no hem pogut superar. Aquesta situació extrema que ha patit i està patint el poble de Catalunya ha tingut múltiples conseqüències negatives en els nostres serveis públics i els seus treballadors, en l'economia del nostre país i en la vida de tots i cadascun dels ciutadans. La vessant més cruenta d'aquesta crisi sanitària ha estat la pèrdua de milers dels nostres conciutadans i, en molts casos, amb la conseqüència més dolorosa que les seves famílies i amics ni tan sols han pogut acomiadar-los, ni acompanyar-los en els darrers moments de la seva vida.

L’Ajuntament de Pals, compartint la tristesa i el desconsol amb tots els ciutadans que han patit aquests efectes de la pandèmia, vol manifestar el seu dol i, alhora, acompanyar en aquests moments les famílies de les víctimes.

El consistori se suma així als 10 dies de dol oficial decretat pel Consell de Ministres fixat entre la mitjanit d'aquest dimecres i la mitjanit del dissabte 6 de juny.