Pals ajorna Sant Jordi pel coronavirus

02/04/2020

Sant Jordi canvia de data pel coronavirus. L’Ajuntament de Pals ha decidit ajornar el Dia del Llibre i totes les activitats culturals associades aquest, quan falta poc més d'un mes per a la diada com a mesura per evitar la propagació de la COVID19.

La mesura preventiva adoptada pel consistori -que segueix les directrius marcades pels governs català i espanyol- té com a objectiu contribuir a la prevenció i a la no propagació del coronavirus i garantir la seguretat i el benestar de tota la població.

Tot i així des de l'Àrea de Cultura s’espera que en un curt termini de temps es pugui realitzar una festa de la cultura i del llibre en substitució de la Diada de Sant Jordi. Tanmateix cal destacar que sí que es manté en actiu la 24a edició del concurs literari “Llapis de Sant Jordi”. Des de l’Ajuntament es creu que l’escriptura pot ser una activitat perfecta a fer durant aquest període de confinament. Més informació AQUÍ 

Cal destacar que es demana disculpes als veïns i veïnes per les molèsties que aquesta decisió pugui provocar i agraeix a tota la ciutadania la seva comprensió, col·laboració i suport.