Presentació de la primera edició del Correpoble

31/01/2023

El Correpoble pretén fomentar el moviment esportiu municipal a través del running amb la implicació de tots els municipis de la comarca.

L'alcalde de Pals, Carles Pi, i David Ribera, tècnic d'esports, han assistit aquest dilluns 30 de gener a la presentació del Correpoble a l'Espai del Peix, a Palamós. En aquesta competició per equips cada corredor o corredora representa el municipi del Baix Empordà que prefereixi, mitjançant la samarreta exclusiva per a la competició i que cada poble ha personalitzat amb uns colors diferents.

La primera edició del Correpoble tindrà lloc el dia 1 d'abril a Palamós, amb el tret de sortida a les 10 h des de l'estenedor de xarxes del port. Els participants es dirigiran en direcció a la benzinera de Sant Joan i, un cop allà, es dirigiran per camins que transiten pel bosc accedint al pont de la Presa, per fer cap a la platja del Castell. La tornada serà pel camí de ronda fins al nucli urbà per tornar de nou a l'estenedor de xarxes. L'itinerari d'aquesta prova serà d'uns 10 km majoritàriament planers, que es poden fer corrent, caminant o fent marxa nòrdica.

Aquesta prova està oberta a majors de 12 anys, i tots els interessats ja es poden inscriure al portal web correpoble.cat. A més, es premiarà al primer classificat de cada municipi per gènere, i també es farà un reconeixement al corredor i corredora amb més edat.