Ses Majestats els Reis d'Orient arriben a Pals!

31/12/2021

La Cavalcada de Reis és sempre un dels esdeveniments més esperats de l'any, especialment pels més petits. La il·lusió i la màgia que desperta una nit com la de reis sempre és molt destacable i, per això, a Pals volem celebrar l'arribada dels Reis Mags, encara que sigui amb mesures restrictives per fer-la el més segura possible. El proper dimecres 5 de gener hi haurà rua dels Reis, que arribaran a les 18 hores per Can Valmanya i tot seguit passaran pels carrers Samària, Pere Coll, Enginyer Algarra, Els Horts, Abeurador i plaça Catalunya. Com a mesures per reduir al mínim el risc de contagi de Covid-19, durant tota la cavalcada serà obligatori l'ús de la mascareta. A més, es demana que no es barregin grups bombolla diferents i que la gent es reparteixi al llarg del recorregut per evitar aglomeracions. També serà important no moure's de l'espai inicialment escollit, és a dir, no seguir la marxa de la rua.

D'altra banda, tots els infants que vulguin donar la carta al Patge Reial podran fer-ho aquest diumenge, 2 de gener, de 18 a 20 hores, a l'Ajuntament.

Les famílies que vulguin que Ses Majestats els Reis d'Orient vagin a casa seva, poden avisar la Policia Local (972 667 777).

Celebrem una arribada dels Reis Mags completament segura!